MHP Adayının Afişli TIR Dorsesine 'Çeşme' Engeli - Son Dakika
Güncel

MHP Adayının Afişli TIR Dorsesine 'Çeşme' Engeli

MHP Adayının Afişli TIR Dorsesine \'Çeşme\' Engeli

MHP Aksaray milletvekili ve adayı Turan Yaldır'ın afişinin bulunduğu TIR dorsesi, belediye ekipleri tarafından çeşme yapılması gerekçesiyle kaldırıldı.

19.10.2015 17:06  Güncelleme: 17:36

Mhp Aksaray milletvekili ve adayı Turan Yaldır'ın afişinin bulunduğu TIR dorsesinin bulunduğu alana gelen belediye görevlileri, buraya sokak çeşmesi yapacaklarını bildirerek dorsenin kaldırılmasını istedi.

"SEÇİM KANUNUNA ENGEL DEĞİL"

Seçim çalışmaları nedeniyle hazırladığı afişli TIR dorsesinin önünde basın açıklaması yapan MHP Milletvekili Turan Yaldır, dorsenin Aksaray Belediyesi Tiyatro Salonu'nun önünde yer alan ve boş olduğu için otopark olarak kullanılan alanda olduğunu belirtti. Dorsenin trafiği engellemediğini ve Seçim Kanunu'na aykırı olmadığını ileri süren Yaldır, "TIR dorsesinin bulunduğu alana daha önce Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi üç büyük takımların TIR'ları geldi ve satış yaptı. Biz de onlardan esinlenerek hazırladığımız reklam dorsenini buraya park ettik. Trafiğe ve vatandaşlarımıza engel değil. Seçim Kanunu'na ayrıkı değil. Polis ve zabıta da inceledi, herhangi bir sakıncası olmadığı anlaşıldı."

"HAVAALANI İNŞAATINA GÖTÜRELİM"

Dorsenin kaldırılması için belediyenin alana sokak çeşmesi yapmaya başladığını ifade eden Yaldır, şöyle konuştu:

"Yaklaşık 5-10 metre ileride bir çeşme olmasına rağmen, Ak Partili belediye sırf biz dorsemizi kaldıralım diye çeşme yapmaya başladı ve dorsenin çeşme yapım çalışmasını engellediğini belirtti. Olay tamamen bir komedi. Mevcut çeşme olmasına rağmen 10 metre önüne ikinci bir çeşme çalışması başlatıyorlar. 4 aydır, kaybedilen vekilliklerini almak uğruna sözde hizmet yapmaya çalışanlar şimdi de ismimizden çekinir olmuşlar ki burada da çeşme çalışması başlatmışlar. Bu TIR'ı ilerleyen zamanlarda hizmet götürülmeyen yerlere götürelim ki, oralarda da çalışma yapsınlar. Havaalanı inşaatına götürelim yarım kalan inşaatı tamamlasınlar ya da Ortaköy'e götürelim duble yol çalışmasına başlasınlar."



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP Adayının Afişli TIR Dorsesine 'Çeşme' Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • EY! TÜRKİYE OSMANLI CUMHURİYETİ: GİDECEK BAŞKA NE BİR YURDUNUZ VAR NE DE SİZİN BU ÜLKEYİ KAFİRLERE VERECEK NİYETİNİZ.. BU ÜLKE MÜSLÜMAN ALEMİNİN ÜLKESİDİR... BU VATAN DA EZANLAR SUSMAYACAK,AY YILDIZLI BAYRAKTAN BAŞKA BİR BAYRAK ASLA GÖNDERE ÇEKİLMEYECEKTİR.. BU BÖYLECE BİLİNSİN VE BÖYLECE AKILLARA YERLEŞSİN. 0 0 Yanıtla

Advertisement