Milupa, Emziren Anneler İçin Sütlü Bir İçecek Geliştirdi - Son Dakika
Güncel

Milupa, Emziren Anneler İçin Sütlü Bir İçecek Geliştirdi

Milupa, Emziren Anneler İçin Sütlü Bir İçecek Geliştirdi

Mehmet Turgut ve doğum fotoğrafçısı Şengül Pallı ile ortak bir projeye imza attı.

10.10.2013 11:19

Emzirme dönemindeki annelereMilupa'dan yeni bir ürün: Lactamil Emziren Anneler İçin Sütlü İçecek

Milupa, emziren anneler için sütlü bir içecek geliştirdi: Lactamil!

Milupa, anneliğin mucizesine ve aynı zamanda emziren annelerin beslenmesine dikkat çekmek için ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ve doğum fotoğrafçısı Şengül Pallı ile ortak bir projeye imza attı. Bebek beslenmesi uzmanı Milupa, emziren anneler için geliştirdiği Lactamil Emziren Anneler İçin Sütlü İçeceği'ni, 'Reelden Sürreele Annelik Mucizesi' sergisi ile tanıttı. Projeye ünlü gazeteci Ayşe Arman da destek verdi.

Türkiye'de ilk ve tek olan 'Lactamil Emziren Anneler İçin Sütlü İçecek', içeriği ile emzirme dönemindeki annelerin azalan vücut depolarını güçlendirmeye destek olur, kaliteli bir emzirme dönemi geçirmelerine yardımcı olur.

Bebek beslenmesi konusunda uzman olan Milupa şimdi de emziren anneler için yeni bir ürün geliştirdi. Emzirme döneminde annelerin vücut depolarında azalan vitamin ve mineralleri desteklemek için geliştirilen sütlü içecek, kalsiyum, demir, A, C, D ve E vitaminleri ile folik asit kaynağı sağlıyor.

Ünlü isimleri buluşturan sergiye Danone Bebek Beslenmesi - Numil Genel Müdürü Gamze Çuhadaroğlu ev sahipliği yaptı.

Annenin sağlık beslenmesi neden önemli?

Anneliğin ve dolayısı ile emzirmenin mucize olduğuna dikkat çeken Çuhadaroğlu, şunları söyledi: "Annelik çok kutsaldır, fedakârlık gerektirir. Öyle ki yapılan araştırmalarda anneler emzirme döneminde bebeklerinin bakımına ve beslenmesine oldukça fazla zaman ayırdıkları için kendi beslenmelerini 2. plana attıklarını görüyoruz. Bunun sonucunda emziren annelerin bir çoğunda yorgunluk, saç dökülmesi ve diş sağlığı bozukluğuna rastlanıyor. Halbuki biliyoruz ki bu dönemde emziren kadınların normal kadınlara göre daha fazla enerji, vitamin ve mineral ihtiyacı oluşmakta. Bu verilerden yola çıkarak annelerin bu dönemdeki ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olabilmek için bir içecek geliştirdik. Lactamil Emziren Anneler İçin Sütlü İçecek, kalsiyum, demir, A, C, D, E vitaminlerinin yanı sıra folik asit kaynağıdır. Numil olarak bizim amacımız sağlıklı nesiller yetişmesine yardımcı olmaktır. Yeni ürünümüzle bu amaca katkımızı daha arttırıyoruz."

Fotoğraflarla annelik mucizesine vurgu

Anne bebek arasındaki bağ ve emzirme mucizesine vurgu yapmak için ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ve doğum fotoğrafçısı Şengül Pallı ile 'Reelden Sürreele Annelik Mucizesi' projesini yürüttüklerini kaydeden Çuhadaroğlu, böylece annelere bu yolculukta yanlarında olduklarını hissettirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

'Bebeklerle çalışmak bir hayli zormuş'

Ünlüfotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut, böyle bir proje içinde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bebeklerle çalışmanın da oldukça güç olduğunu belirten Turgut, "Numil'in anneler için çok önemli olan bu projesinde yer almak onur verici. Hiç bitmeyen kutsal bir meslek annelik. Doğanın en büyük mucizesi olan anneliği ben de fotoğraflarımla yaşatmaya çalıştım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milupa, Emziren Anneler İçin Sütlü Bir İçecek Geliştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement