Müezzinoğlu Bakan Olduğunu Eski Bakanların Yemeğinde Öğrendi! Yüzü Kızardı - Son Dakika
Güncel

Müezzinoğlu Bakan Olduğunu Eski Bakanların Yemeğinde Öğrendi! Yüzü Kızardı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na getirilen Mehmet Müezzinoğlu'nun haberi eski bakanlar için Çankaya Köşkü'nde verilen yemekte öğrendiği ve haberi aldığında yüzü kızardığı ortaya çıktı.

02.09.2016 07:58  Güncelleme: 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım'ın AK Parti'de 2002'den bu yana görev yapan eski bakanlara Çankaya Köşkü'nde verdiği akşam yemeği, Bakanlar Kurulu toplantısını aratmadı. 4 saati aşan yemekli toplantı, Yıldırım'ın Başbakanlık'taki 100. gününe denk geldi.

"NE İŞİN VAR BURADA"

Yıldırım, toplantıya eski bakan olarak davet edilen ancak toplantıdan yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak çıkan Mehmet Müezzinoğlu'na takıldı. Yıldırım'ın "Ne işin var burada? Devir-teslim yapmıyor musun?" sözleri gülüşmelere neden oldu.

"TELEFON GELDİ, YÜZÜ KIZARDI"

Müezzinoğlu, bakan olduğunu yemekte gelen telefonla öğrendi. Bir eski bakan, "Mehmet Bey ile konuşuyorduk, telefon geldi. Yüzü kızardı. Sorunca, 'Çalışma Bakanlığı'na getirildim' dedi" sözleriyle o anı anlattı.

ABDULLAH GÜL VE KEMAL UNAKITAN KATILMADI

Ertuğrul Günay, Yaşar Yakış, İdris Naim Şahin, Erkan Mumcu gibi partiden ihraç edilen veya istifa eden isimler davet edilmemişti. Toplantıya 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın davetli oldukları halde katılmadıkları öğrenildi. Toplantıda, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın uzun bir konuşma yaptığı öğrenildi.

(Kaynak: Habertürk)

Müezzinoğlu Bakan Olduğunu Eski Bakanların Yemeğinde Öğrendi! Yüzü Kızardı

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu Bakan Olduğunu Eski Bakanların Yemeğinde Öğrendi! Yüzü Kızardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement