Muğla Milletvekillerinden Hatıra Fotoğrafı - Son Dakika
Güncel

Muğla Milletvekillerinden Hatıra Fotoğrafı

Muğla Milletvekillerinden Hatıra Fotoğrafı

Muğla'da, 7 Haziran'daki genel seçimlerde milletvekili seçilen AK Parti'den Hasan Özyer, Hasan Kökten, CHP'den Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan, Nurettin Demir ve MHP'den Mehmet Erdoğan, adliyeye gelerek 15'şer dakika arayla mazbatalarını aldı.

15.06.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da, 7 Haziran'daki genel seçimlerde milletvekili seçilen AK Parti'den Hasan Özyer, Hasan Kökten, CHP'den Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan, Nurettin Demir ve MHP'den Mehmet Erdoğan, adliyeye gelerek 15'şer dakika arayla mazbatalarını aldı. Yörük kıyafeti giyerek mazbata törenine gelen Milletvekili Demir, ilgi gördü. 6 milletvekili birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muğla Adliyesi, Asliye Ceza Mahkemesi Salonu'nda düzenlenen mazbata törenine ilk olarak MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, partililerle geldi. Denizli İl Seçim Kurulu Başkanı Haluk Okul, Erdoğan'a mazbatasını verdi. MHP'li Erdoğan'dan sonra adliyeye partililerle CHP milletvekilleri Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan ve Nurettin Demir geldi. Milletvekilleri konuşmalarında, "Bütün halkımızın hizmetindeyiz. Kapımız her zaman vatandaşımıza açık" mesajı verdi. Son olarak ise AK Partili Milletvekilleri Hasan Özyer ile Hasan Kökten, partili bir grup ile adliyeye gelip, mazbatasını aldı. Milletvekili Özyer, şöyle konuştu:

"7 Haziran genel seçimleri ile millet iradesi tecelli etti. Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Millet iradesinin sandığa yansıdığı bu dönemde, sorumluluk bilinci içerisinde ülkemizin kazanımlarını ve Muğla'nın değerlerini daha iyi noktaya taşımak adına milletimize hizmet etmeye ve hizmetkarı olmaya devam edeceğiz."

Milletvekillerine 15'şer dakika ile mazbatalarını teslim eden İl Seçim Kurulu Başkanı Haluk Okul, hepsine başarı diledi. Törenin ardından Muğla'nın 6 milletvekili adliye binasında önünde ellerindeki mazbatalar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu birliktelik partililerden alkış aldı. En çok ilgiyi ise törene Yörük kıyafeti giyerek gelen CHP Milletvekili Nurettin Demir gördü. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Milletvekillerinden Hatıra Fotoğrafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement