Önce Göbek Havası, Sonra Meditasyon - Son Dakika
Güncel

Önce Göbek Havası, Sonra Meditasyon

Önce Göbek Havası, Sonra Meditasyon

Antalya'da doğa yürüyüşüne çıkan 100 kadın, bir tarlada verdikleri mola sırasında önce oyun havaları eşliğinde göbek attı, ardından meditasyon yaptı.

17.04.2015 11:04  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi Nar Taneleri Spor Grubu üyeleri, sıradışı bir etkinliğe imza attı. Yaklaşık 100 kadın, otobüslerle Çakırlar mevkiinde yaptıkları kahvaltının ardından doğa yürüyüşüne çıktı.

TARLA ORTASINDA GÖBEK DANSI VE MEDİTASYON

Kadınlar, 45 dakikalık yürüyüşün ardından bir tarlada bir araya geldi. Antrenör Ülker Pınar Aydın eşliğinde hareketli müzikle ısınma hareketleri yapan kadınlar, oyun havaları eşliğinde göbek atmayı da ihmal etmedi. Sokak düğününü anımsatan eğlence ve sonrasında 20 dakikalık ısınmanın ardından kadınlar, yoga ve meditasyon antrenörü Yeşim Güralp rehberliğinde meditasyon yaptı.

STRESLERİNİ TOPRAĞA ATIYORLAR


Ayakkabıların çıkarıp, dertlerini, tasalarını toprağa aktardıklarını belirten kadınlar, her fırsatta bunu yaptıklarını belirtti. Yeşim Güralp, amaçlarının kadınları mutlu etmek olduğunu belirterek, "Spor bunun bahanesi. Portakal bahçeleri altında toprağa tüm stresimizi atıyoruz. Bunun bir örnek olmasını istiyoruz. Kadınlarımız artık güne gitmiyor. Tarlada spor yapıyor. Böylece, kadınlarımızı da bilinçlendirdiğimiz inancındayım. Anneler ne kadar bilinçli olursa, o kadar bilinçli evlatlar yetiştirir" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Önce Göbek Havası, Sonra Meditasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement