Önce Nikah Kıydı, Sonra Zeybek Oynadı - Son Dakika
Güncel

Önce Nikah Kıydı, Sonra Zeybek Oynadı

Önce Nikah Kıydı, Sonra Zeybek Oynadı

AYDIN Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'nin kardeşi Gizem Akkentli, doğum gününde hayatını Faik Polat'la birleştirdi.

14.07.2017 15:11

AYDIN Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'nin kardeşi Gizem Akkentli, doğum gününde hayatını Faik Polat'la birleştirdi. Genç çiftin nikahını kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ardından zeybek oynadı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, Faik Polat ve Gizem Akkentli çiftinin Söke İlçesi'nin Cumhuriyet Mahallesindeki evlerinin önünde nikahını kıydı. Çiftin nikah şahitliğini, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Karakoz, CHP önceki dönem Milletvekili Mehmet Fatih Atay, Söke'nin önceki dönem Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ile damadın arkadaşı Faal Futbol Hakemi Ali Tetik yaptı.

Renkli görüntülere sahne olan nikah töreninde Başkan Çerçioğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çerçioğlu'yla fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi. Çerçioğlu, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi; evlilik cüzdanını geline verdi. Çerçioğlu, daha sonra genç çiftle birlikte zeybek oynadı.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Önce Nikah Kıydı, Sonra Zeybek Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement