Özgür Kaynar, Gediz Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Oldu - Son Dakika
Güncel

Özgür Kaynar, Gediz Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Oldu

İzmirli tecrübeli gazeteci Özgür Kaynar, 2011 yılından bu yana Medya İletişim Direktörü olarak görev yaptığı Gediz Üniversitesi'nde Genel Sekreter Yardımcılığı'na getirildi.

06.01.2016 08:38

Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, Eski Devlet Bakanı Işılay Saygın ve Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik tarafından atanan Özgür Kaynar'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Özgür Kaynar kimdir?

Gazeteciliğe Akşam Gazetesi'nde polis-adliye muhabiri olarak başladı. 1999 yılına kadar ekonomi, politika muhabirliği de yaptıktan sonra 18 Nisan 1999 ve 3 Kasım 2002 seçimlerinde Anavatan Partisi'nde Kutlu Aktaş ile Abdullah Kavuk'un danışmanlığını üstlendi. 2002 yılından itibaren mesleğini Milliyet Gazetesi'nde önce editör, ardından da yazı işleri müdürü olarak sürdürdü. Yaklaşık 9 sene çalıştığı Milliyet Gazetesi'nden 2011 yılında Medya İletişim Direktörü olarak Gediz Üniversitesi'ne atandı. Aralık 2015 itibariyle de Gediz Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı'na getirildi.

Milliyet, Posta, Ege Telgraf ve Sabah gazetelerinde köşe yazarlığı yapan, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Üyesi ve Sürekli Sarı Basın Kartı sahibi Özgür Kaynar, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde doktora eğitimini sürdürüyor. Özgür Kaynar evli ve 2 çocuk babası.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özgür Kaynar, Gediz Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement