Teog Birincisi Sidem Gül, AK Parti İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Teog Birincisi Sidem Gül, AK Parti İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

Şemdinli’de teröristlerin yaktığı okulda bütün zorluklara rağmen eğitimini sürdüren ve girdiği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan Sidem Gül ve ailesi, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan’ı ziyaret etti.

30.01.2016 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şemdinli'de teröristlerin yaktığı okulda bütün zorluklara rağmen eğitimini sürdüren ve girdiği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan Sidem Gül ve ailesi, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan'ı ziyaret etti.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden ailesi ile birlikte davet üzerine İstanbul'a gelen Sidem Gül, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette Sidem Gül'ün babası Nazım ve annesi Narin Gül, kardeşleri Davut ve İbrahim Gül ile AK Parti Milletvekili Ravza Kavakçı Kan da hazır bulundu. AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan tarafından karşılanan Gül ailesi, daha sonra partinin diğer birimlerini gezdi. Ayhan, başarısından dolayı tebrik ettiği Sidem'e kol saati hediye etti. Milletvekili Ravza Kavakçı Kan da aile bireyleri ile sohbet ederek, Sidem ve kardeşlerine çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretin ardından İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Türkiye TEOG birincilerinden Sidem Gül, "Ben çok mutluyum. Çünkü çok zor şartlar altında okudum. Okulumuz geç başlamıştı ve yeterli imkanlara sahip değildik. Bu nedenle herkes birçok fedakarlıklar yaptı. Bu başarıda ailemin desteği ve öğretmen ve arkadaşlarımın desteği ve okul müdürümüzün bizlerle ilgilenip motive etmesi de büyük bir rol oynadı" dedi.

"SORULARIN BASİT OLDUĞUNU FARK ETTİĞİM ZAMAN ŞAŞIRDIM"

Sınav sonuçlarına şaşırdığını ifade eden Gül, "Bu sonucu beklemiyordum, çünkü ben bu başarıyı elde etmek için yeterince çalıştığımı düşünmüyordum. Ama sınava girdiğimde soruların basit olduğunu fark ettiğim zaman şaşırdım açıkçası. Ben tıp okuyup doktor olmak istiyorum" diye konuştu.

Sidem Gül ve ailesi, ziyaretlerin ardından parti binasında diğer yetkililerle bir araya gelerek sohbet etti. Gül ailesi, ziyaretin ardından binadan ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Teog Birincisi Sidem Gül, AK Parti İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement