Vali Köşger Motosiklete Bindi - Son Dakika
Güncel

Vali Köşger Motosiklete Bindi

Vali Köşger Motosiklete Bindi

Sinop Motor Sporları Kulübü tarafından, 1'inci Uluslararası Motosiklet Festivali düzenlendi.

15.06.2013 21:17  Güncelleme: 14:23

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, gösteri yapılacak alana motosikletle geldi.

Sinop Motor Sporları Kulübü'nün organize ettiği 1'inci Uluslararası Motosiklet Festivaline İtalya, Fransa, Almanya'dan 13 kişi ve Çankırı, Kastamonu, Ordu, Trabzon Giresun, Samsun, Amasya, Tokat illerinden yaklaşık 150 motorcu katıldı. Motosiklet tutkunları festival kapsamında ilk olarak gösteri yapmak üzere iskele meydanında toplandı. Gösteri öncesi festival alanına motosiklet üzerinde girerek vatandaşları selamlayan Vali Yavuz Selim Köşger, alkışlarla karşılandı.

Değişik markalardaki motosikletleriyle İskele Meydanı'nda buluşan motosiklet tutkunlarının motorlarıyla yaptığı çeşitli akrobasi gösterileri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle izledi. Festivale katılanlar daha sonra sahil yolunu takip ederek konaklayacakları Akliman Mesire alanında hareket etti. Motosikletlerin geçişine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Sinop Motor Sporları Kulüp Başkanı Atilla Şen, festival sayesinde kentte motosiklet kültürünün yaygınlaştırılmasının ve ilin doğal güzelliklerinin tanıtılmasının amaçlandığını belirterek " Türkiye'nin her yerinden motosiklet tutkunu bir çok dostumuz imkanlarını kullanarak ilimize geldiler. İlimizdeki insanların motosiklet kültürünü hem de motosikletleri görmek istediler. Amacımız motosikletin gerçekten bir kültür olduğunu anlatabilmektir." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Köşger Motosiklete Bindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement