Van'da Toprağa Gömülü Patlayıcı ve Malzeme Bulundu - Son Dakika
Güncel

Van'da Toprağa Gömülü Patlayıcı ve Malzeme Bulundu

Van\'da Toprağa Gömülü Patlayıcı ve Malzeme Bulundu

Van'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda bomba ve bomba yapmaktan kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

11.04.2016 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda bomba ve bomba yapmaktan kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

PKK'lı teröristlerin kentte eylem hazırlığı yaptığı yönünde ihbar alan Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yoğun güvenlik önlemleri altında çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Van- Hakkari karayolu Edremit İlçesi Kurubaş Mahallesinde toprağa gömülü  bomba ve bomba yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İlimiz Edremit İlçesi Kurubaş Mahallesi girişinde, toprağa gömülü halde 12 kilogramlık mutfak tüpü, 101 metre uzunluğunda kablo, 18 kilogramlık teneke içerisinde 15 kilo 360 gram amunyum nitrat olduğu değerlendiren beyaz kristalimsi madde, 1 adet elektrikli kapsül, naylon ve kağıt parçasına sarılı 85 gram A4 olarak değerlendirilen krem renkli macun şeklindeki nevi bilinmeyen madde ile bomba yapımında kullanılan malzeme ve materyaller ele geçirilmiştir."

- Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Toprağa Gömülü Patlayıcı ve Malzeme Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement