Yeni Kabine Gelecek Adına Umut Veriyor" - Son Dakika
Güncel

Yeni Kabine Gelecek Adına Umut Veriyor"

Yeni Kabine Gelecek Adına Umut Veriyor"

64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni değerlendiren Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, “Listedeki isimlere baktığımızda ekonomiden dış işlerine kadar her alanın güvenilir ellere teslim edildiğini görüyoruz.

25.11.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni değerlendiren Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, "Listedeki isimlere baktığımızda ekonomiden dış işlerine kadar her alanın güvenilir ellere teslim edildiğini görüyoruz. Yeni kabine gelecek adına umut veriyor" dedi.

Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni değerlendirdi. Tecrübeli isimler ile genç isimlerin bir arada bulunduğu listede Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda çalışacak en isabetli isimlerin yer aldığını belirten Levent Uysal, "Ülkemizin 15 senedir içinde olduğu olumlu değişim havası 1 Kasım sandığından istikrarın çıkmasıyla beraber rüzgarı da arkasına alarak hızını arttırdı. Hem Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'e 10 yıldan az bir süre kalmışken hem de Türkiye'nin bölgesine yön veren güçlü bir yönetim yapısına kavuşmuşken böylesine istikrarlı bir kabine ihtiyacımız vardı. Listedeki isimlere baktığımızda ekonomiden dış işlerine kadar her alanın güvenilir ellere teslim edildiğini görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde dünyanın önde gelen liderlerinin katıldığı G-20 Zirvesi'ne yaptığımız ev sahipliğinde de görüldüğü gibi Türkiye artık farklı bir kulvarda yüzüyor. İçerde güçlü ve kucaklayıcı; dışarıda duruşlu ve bağımsız bir Türkiye'ye yakışan bir bakanlar kurulu listesi hazırlandı. Yeni kabine gelecek adına umut veriyor" dedi.

Yeni kabinenin eğitim dünyasına da önemli katkılar sağlayacağını belirten Levent Uysal, "Milli Eğitim Bakanlığı, alanında uzman ve deneyimiyle herkese ders verebilecek bir isim olan Prof. Dr. Nabi Avcı'ya teslim edildi. Bu durum eğitim camiamız adına çok önemli. Bizim derdimizle dertlenen ve aynı dili konuşabildiğimiz Nabi Avcı başta olmak üzere tüm bakanlar kurulundan eğitim dünyasına büyük katkılar sağlamalarını bekliyoruz. Ülkemizin gelecek hedefleri arasında kuşkusuz en önemli maddelerden biri de eğitimdir. Eğitim yapısı güçlü olan bir ülke modern dünyanın gereklerine uygun politikalar geliştirerek çağın dilini yakalayabilir. Aksi halde karanlığa hapsolmaktan kurtulamayız" ifadelerine yer verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeni Kabine Gelecek Adına Umut Veriyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement