Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Yurtta Asayiş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde silah kaçaklığı yaptıkları iddiasıyla 6 şüpheli gözaltına alındı.

25.10.2016 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde silah kaçaklığı yaptıkları iddiasıyla 6 şüpheli gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, 60 mermi, 47 tabanca kabzası, 5 şarjör ve 5 kilit mekanizması ele geçirildi.

Z.C, C.C, A.C, Ö.C, V.T. ve Y.G, silah kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

İzmir'de hayvan hırsızılığı

İzmir'in Menderes ilçesinde küçükbaş hayvan hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 3 kişi tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Görece Mahallesi'nde M.O'ya ait 10 koyun ile jeneratörün, tel örgülerle çevrili arazisinden çalınması ve prefabrik evine zarar verilmesi üzerine çalışma başlatıldı.

Kimlik Tespit ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, arazide yaptığı çalışmada ayakkabı ve parmak izlerine rastladı. İncelemede izlerin S.D, R.D ve Ç.D'ye ait olduğunu tespit eden ekipler, şüphelileri gözaltına alındı.

Çalınan jeneratör S.D'nin evinde ele geçirildi, hayvanlar ise dağlık alanda bulundu.

Adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hastanenin bahçesindeki ambulansı çaldı

Bursa'da madde bağımlısı olduğu öne sürülen kişi tarafından hastanenin bahçesinden çalınan ambulans, şüphelinin evinin yakınında park halinde bulundu.

Yıldırım ilçesinde 17 Ekim Pazartesi günü kullandığı ambulansı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesine park eden şoför, kontak anahtarını üzerinde unutarak araçtan ayrıldı. Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen E.Y, kapıları açık ambulanstaki 112 Acil Servis ekiplerine ait yeleği giyerek, araçla uzaklaştı.

İhbar üzerine çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ambulansı ertesi gün Ulus Mahallesi'nde park halinde buldu.

Aracı E.Y'nin çaldığını belirleyen ekipler, şüpheliyi ambulansın bulunduğu yerin yakınındaki evinde gözaltına aldı.

Şüphelinin, emniyetteki ifadesinde, "Kontak anahtarını üzerinde görünce gezmek için aldım, gezdikten sonra da evimin yanına bıraktım." dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement