Bakan Eroğlu: "Başı Dik Bir Türkiye Varsa Bu Tamamen Sizlerin Sağladığı Siyasi İstikrar Neticesinde... - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu: "Başı Dik Bir Türkiye Varsa Bu Tamamen Sizlerin Sağladığı Siyasi İstikrar Neticesinde...

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilen ve 1 Haziran’da tekrarlanacak olan yerel seçimler öncesi Eskişehir’in Mahmudiye ilçesini ziyaret etti.

29.05.2014 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilen ve 1 Haziran'da tekrarlanacak olan yerel seçimler öncesi Eskişehir'in Mahmudiye ilçesini ziyaret etti.

Burada özel bir restoranda partililerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Eroğlu, daha sonra Türkmen Mecidiye Mahallesi'ne geçti. Burada da mahalle sakinlerine hitap eden Bakan Eroğlu, AK Parti Belediye Başkan adayı Ayşe Güney'e destek istedi. "Destek sizden hizmet bizden" diyen Eroğlu, şöyle konuştu:

" Türkiye'de siyasi istikrarı bozmak isteyenler var. Eğer bugün Türkiye'de ekonomik istikrar varsa, başı dik bir Türkiye varsa bu tamamen sizlerin sağladığı siyasi istikrar neticesinde olmuştur. Koalisyon hükümetleri döneminde Türkiye baş aşağı gitmiştir. Dolayısıyla son 11 yıldır gerçekten büyük hizmetlere imza attık. Bakın şu Eskişehir'e son 10 yılda yaptığımız yatırım miktarı 10 milyar lirayı aştı. Mahmudiye'ye de yapılacakların listesini aldık ve hepsini de yapacağız. Sizlerden 1 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye dolayısıyla Ayşe Hanımefendiye tam destek istiyoruz. Yani özetle şunu söylemek istiyorum; destek sizden hizmet bizden" dedi.

Mahalle sakinleri, Bakan Eroğlu'na ve beraberindeki AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan ile AK Parti Mahmudiye Belediye Başkan adayı Ayşe Güney'e lokum ikram etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu: 'Başı Dik Bir Türkiye Varsa Bu Tamamen Sizlerin Sağladığı Siyasi İstikrar Neticesinde... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement