Yozgat Milletvekili Arslan Ölümünün 1. Yıldönümünde Anıldı - Son Dakika
Politika

Yozgat Milletvekili Arslan Ölümünün 1. Yıldönümünde Anıldı

Yozgat Milletvekili Arslan Ölümünün 1. Yıldönümünde Anıldı

Geçtiğimiz Yıl Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden AK Parti Yozgat Milletvekili İlyas Arslan, Ölümünün Birinci Yıldönümünde Düzenlenen Törenle Anıldı.

19.10.2007 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Parti Yozgat Milletvekili İlyas Arslan, ölümünün birinci yıldönümünde düzenlenen törenle anıldı.

Yozgat'ın Sorgun İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen anma törenine TBMM Eski Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Yozgat Valisi Amir Çiçek, Erzincan Eski Milletvekili Tevhit Karakaya, Nevşehir Eski Milletvekili Mehmet Elkatmış, Yozgat Milletvekilleri Mehmet Çiçek, Bekir Bozdağ, Abdulkadir Akgül, Osman Coşkun, Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İlyas Arslan'ın ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlyas Arslan için önce Salihpaşa Camii'nde mevlit okutuldu. Verilen öğle yemeğinden sonra İlyas Arslan Kütür Salonu'nda merhum İlyas Arslan ile ilgili sinevizyon gösterileri sunuldu. Sinevizyon gösterileri sırasında duygulu anlar yaşanırken, İlyas Arslan'ın eşi ve çocukları göz yaşlarını tutamadı. Törene katılan Milletvekilleri, Merhum İlyas Arslan ile ilgi anılarını anlatarak yad ederken, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimkeş, İlyas Arslan'ın Yozgat'a, Sorgun'a ve Türkiye'ye büyük hizmetlerinin olduğunu

söyledi. Şimşek, "İlyas Arslan'ın ismi belediye meclis kararıyla bir cadde ve kültür salonuna verilerek yaşatmaya çalışmıştır. Merhum Milletvekilimizi her ölüm yıl dönümünde anacağız. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine sabırlar diliyorum" dedi.

Daha sonra konuşan TBMM Eski Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Mehrum İlyas Arslan ile çok hatıralarının bulunduğunu belirterek, "İlyas Arslan ülkemize büyük hizmetleri bulunmuş iyi bir devlet adamı, iyi bir dost iyi bir arkadaştı. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Çocukları ve ailesi İlyas Arslan ile ne kadar öğünse azdır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından törene katılanlar İlyas Arslan'ın mezarını ziyaret ederek dua ettiler.

(ÖE-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Yozgat Milletvekili Arslan Ölümünün 1. Yıldönümünde Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement