Beşiktaş, Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu

Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. İlk yarıda Kerem Aktürkoğlu'nun 2 golüyle Sarı-Kırmızılılar öne geçti. Perşembe günü Avrupa Ligi son 16 rövanş maçında Barcelona'yı konuk edecek Galatasaray derbi zaferiyle moral buldu.

14.03.2022 22:10  Güncelleme: 22:16

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar perşembe günü Barcelona ile oynayacağı Avrupa Ligi son 16 rövanş maçı öncesi büyük de moral kazandı.

Dev derbi nefes kesti! Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti

KEREM ŞOV YAPTI

Galatasaray'ın gollerini Kerem Aktürkoğlu kaydetti. 22 ve 32'de sahneye çıkan Kerem, Galatasaray'a galibiyeti getiren isim oldu.

LYON'DAN TAKİP

Lyon'un scout şefi derbiyi yerinden izledi. Kerem Aktürkoğlu ve Ersin Destanoğlu için rapor yazdı. Double yapan Kerem performansıyla mest etti.

Dev derbi nefes kesti! Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti

KARTAL TUTUK KALDI

Batshuayi, Larin, Josef ve Rıdvan'ın yedek beklediği ilk yarıda Beşiktaş tutuk kaldı. Siyah-Beyazlılar kalesinde hayli pozisyon verdi. İkinci yarıda da Aslan'ın sert savunmasıyla karşılaştı. Rıdvan Yılmaz 85'te sahneye çıktı ancak bu gol Beşiktaş'a yetmedi.

HAFTAYA HATAY MAÇI

Ligin ilk 3 sırası için yarışan Siyah-Beyazlılar bu mağlubiyetle büyük yara aldı. 45 puanda kalan Kara Kartal Cumartesi günü Vodafone Park'ta Hatay'la kozlarını paylaşacak.

ASLAN YOĞUN TEMPODA

Galatasaray, perşembe günü Barcelona ile kozlarını paylaşacak. Puanını 38'e yükselten Sarı-Kırmızılılar Pazar günü ise Gaziantep'e konuk olacak.

Beşiktaş, Galatasaray\'a 2-1 mağlup oldu

Son Dakika Spor Beşiktaş, Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Koksal Unal: Bu nasıl bir saçma haber başlığı, lütfen ya! Galatasaray evinde oynayan tıpkı Beşiktaş gibi Türkiye'nin en köklü ve büyük kulüplerinden biri. Beşiktaş 2-1 mağlup olmadı. Galatasaray 2-1 kazandı. 2 0 Yanıtla

Advertisement