Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı

Divan Kurulu Üyesi Atıf Keçeci: "Ronaldinho transferinin gerçekleşmemesi manevi anlamda büyük yara açmıştır" Divan Kurulu Üyesi Bozkurter: "Çarşı, Türkiye'nin özüdür"

01.02.2014 15:05

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi Atıf Keçeci, Vodafone Arena ile ilgili yapılan olumsuz spekülasyonların rahatsızlık verici olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan Keçeci, kulüp yönetiminin stadı bitirmek konusunda özveriyle çalıştığını, fakat Beşiktaş Televizyonu ve Sportif AŞ ile ilgili yanlış uygulamalar içinde olduğunu savundu. Keçeci, "Sıfır geliri olan, kimsenin izlemediği, izleme konusunda da istek duymadığı bir televizyon kanalımız var fakat dünya kadar da para ödeniyor. Kulübe her sene 3,5 milyon lira yük getiriyor ama kazandırdığı hiçbir şey yok" diye konuştu.

Beşiktaş'ın geçmişte ekonomik olarak çok kötü günler geçirdiğini, durumun şimdi de pek parlak olmadığını söyleyen Keçeci, borcun sürekli arttığını, döviz kurundaki yükselişin ise Beşiktaş'a ekstra yük bindirdiğini kaydetti.

Atıf Keçeci, "Menajerlere 24 milyon lira borç var. Ronaldinho transferinin gerçekleşmemesi de manevi anlamda büyük yara açmıştır. Ronaldinho ile ilgili spekülasyonlar, SPK dilinde manipülasyondur. Ronaldinho transferinde sponsor olmaları için Fadıl Akgündüz ve Acun Ilıcalı'nın kapısı çalınmıştır. Beşiktaş, Ronaldinho'yu almak için Fadıl Akgündüz'den para alacaksa, yerin dibine batsın o transfer" diye görüşlerini aktardı.

Divan Kurulu Üyesi Hasan Bozkurter ise kulüp başkanı Fikret Orman'ın, Çarşı taraftar grubuna sahip çıkmadığını savundu.

"Bizi biz yapan değerler taraftarlardır" diyen Bozkurter, "Taraftar karda kışta gelecek, alışveriş yapıp, loca alacak, açık tribünde çocuğunun nafakasını harcayacak, sonra siz çıkıp Çarşı grubuna 'siyasallaştı' diyeceksiniz. Taraftar kavramı içinde kimlik yoktur. Kimlik sorunu Türkiye'yi ne hale getirdi. Çarşı alt kimlik ne demektir? Türkiye'de üniter yapıyı gösteren en büyük gruptur Çarşı. Çarşı, Türkiye'nin özüdür. Ağzı olup konuşamayanların, gözü olup görmeyenlerin grubudur. Sayın başkan, sizin sahip çıkmadığınız Çarşı, sizin ata topraklarınız Artvin'e de sahip çıktı. Bu siyasallaşma değil, Türkiye sevdasıdır." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement