Beşiktaş Seba İçin Bursa'da Mevlid Okutacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Seba İçin Bursa'da Mevlid Okutacak

Beşiktaş Seba İçin Bursa\'da Mevlid Okutacak

Bursa Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş'ın onursal başkanı merhum Süleyman Seba için ölümünün 40. gününde Ulucami'de Pazar gecesi Mevlid okutulacağını açıkladı.

18.09.2014 14:40  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş'ın onursal başkanı merhum Süleyman Seba için ölümünün 40. gününde Ulucami'de Pazar gecesi Mevlid okutulacağını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Pazartesi günü deplasmanda Bursa spor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Pazar günü Bursa'da mevlid okutacak. Bursa Beşiktaşlılar Derneği tarafından Süleyman Seba için ölümünün 40. gününde Bursa Ulucami'de mevlid okutulacağı duyurulurken, mevlide Beşiktaş yönetimi ve teknik heyet uygun gördüğü takdirde futbolcuların da katılacağı belirtildi. Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Ulus, Pazar gecesi akşam namazından sonra okutulacak mevlide hiçbir spor kulübü ayırmaksızın tüm sporseverleri ve tüm Bursa halkını davet ettiklerini ifade ederek, "Bütün kulüpler arasındaki gerginliklerin son bulması amacıyla Süleyman Seba ağabeyimize yakışır bir törenle onu anmış olalım. Mevlide taraftarlarımız, bütün hemşehrilerimiz, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor demeden tüm Süleyman Seba sevenlerini davet ediyoruz" dedi.

"GERGİNLİKLER SON BULSUN"

Ulus ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2014-2015 sezonuna 'Süleyman Seba Sezonu' adını verdiğini de hatırlatarak, "Gelin hep birlikte Süleyman Seba ağabeyimize yakışır bir tören yapalım. Gerginlikler son bulsun. Onu birlik beraberlik içinde analım" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Seba İçin Bursa'da Mevlid Okutacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement