Gündem Yıldızoğlu! - Son Dakika
Spor

Gündem Yıldızoğlu!

Kadınlar Euroleague finalini ezeli rakibi Galatasaray Odeabank'a kaybeden Fenerbahçe'de koç Roberto Iniguez'in yerine Ceyhun Yıldızoğlu'nun getirileceği iddia edildi.

16.04.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin 18'de 18 yaparak geldiği Kadınlar Euroleague finalinde ezeli rakibi Galatasaray Odeabank'a kaybetmesi, İspanyol koç Roberto Iniguez'in de sonunu hazırladı.

Sarı-lacivertli takımın yenilgisiz finale gelmesine rağmen beklenen oyun kalitesi standartlarının tutturulamaması bir süredir yönetimi de rahatsız ediyordu. Oyuncuların, hocaları Iniguez'i sevmedikleri ve saygı da duymadıkları yönünde dedikodular da ayyuka çıkmıştı. Bu olumsuz durumun sahaya da yansıması ve Euroleague finalinin ezeli rakibe kaybedilmesinin ardından düğmeye basıldı.

Fenerbahçe yönetiminin, turnuvayı izlemek üzere Ekaterinburg'da bulunan Basketbol Kadın Milli Takımı Başantrenörü ve aynı zamanda Mersin Büyükşehir Belediyespor'u da çalıştıran Ceyhun Yıldızoğlu ile temasa geçtiği öğrenildi. Asbaşkan Mahmut Uslu'nun Yıldızoğlu ile Rusya'da bir ön görüşme yaptığı belirtildi.

Prensip anlaşmasına varan iki tarafın İstanbul'da yeniden bir araya geleceği ve yeni sezondan itibaren ünlü çalıştırıcının takımın başına getirileceği kaydedildi. Bu arada Ceyhun Yıldızoğlu, iki sezon önce Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nı çalıştırmıştı.

Gökhan Türe

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Gündem Yıldızoğlu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement