Hasan Şaş: Muslera ve Sneijder Gider - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş: Muslera ve Sneijder Gider

Galatasaray'ın eski antrenörü Hasan Şaş, Başakşehir maçı sonrasında yaptığı değerlendirmede "Bu takım böyle 4'er gol yerse Muslera ve Sneijder gider." dedi.

27.10.2014 08:58  Güncelleme: 09:05

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin ardından Süper Lig'de de İstanbul Başakşehir deplasmanında bozguna uğradı. NTV Spor'da yorumculuk yapan sarı kırmızılı takımın eski futbolcusu ve de Terim döneminde antrenörlük yapan Hasan Şaş sert yorumlar yaptı.

"MUSLERA VE SNEIJDER GİDER"

4-0'lık hezimeti değerlendiren Şaş, "Galatasaray forması çok ağır forma. Bu formayı herkes giyemez. 4-0 yenilirsin ama sahada 9 kişi kalırsın. Bu takım böyle 4'er gol yerse Muslera ve Sneijder gider." dedi.

"PANDEV NDEN ALINDI, HİÇ BİLMİYORUM"

"Dzemaili Galatasaray'ın oyuncusu değil." diyen Hasan Şaş, "Pandev neden alındı hiç bilmiyorum. Selçuk artık 1.5 sene oldu, sen takım kaptanısın! Galatasaray oyuncusu saha içinde rakibine hareket yaptırmaz. Geçen sene 18 milyon Euro'ya transfer yapılmış. Nerede bunlar! Ontivero nerede, Burdisso nerede?" diye konuştu.


Hasan Şaş: Muslera ve Sneijder Gider
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hasan Şaş: Muslera ve Sneijder Gider - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • direk-mevzu: ulen muslere gitse nolur kalsa nolur zaten herkes 4 sallıyo he muslere olmazda 5 olur farketkez heralde oda sizin icin :) 9 13 Yanıtla
  • pas: verdiği isimlere bakarmısın takımı ayakta tutan onlar zaten 5 3 Yanıtla
  • Cermikli: kaybedenler takimi oldunuz be 1 0 Yanıtla

Advertisement