Necip, Kerim ve Beck'ten Antalya Maçı Yorumu - Son Dakika
Spor

Necip, Kerim ve Beck'ten Antalya Maçı Yorumu

Necip, Kerim ve Beck\'ten Antalya Maçı Yorumu

Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından siyah beyazlı oyuncular maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

20.03.2016 13:39

Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından siyah beyazlı oyuncular maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ardından konuşan Beck, 3 günde çıktıkları 3 zorlu maçı da kazandıklarını belirtirken Necip Uysal ise Trabzonspor maçının ardından bu karşılaşmada da stoper oynamasını değerlendirdi.

Son haftalarda performansı yükselen Kerim Frei ise hem maçı hem de Milli Takım'a çağırılmasını değerlendirdi.

Açıklamalar şu şekilde:

ANDREAS BECK: "1 HAFTADA 9 PUAN.."

"Bir hafta içinde üç maça çıktık. Öne geçmemiz gereken bir maçtı. Bunu başardık ama sonrasında pas yüzdemiz düşük kaldı. İki takım da fazla pozisyona giremedi. İyi bir ivme yakaladık ve son üç maçtan 9 puan çıkardık."

NECİP UYSAL: "HER YERDE OYNARIM"

"Gücümüzü gösterdik. Arkadaşlarımı kutluyorum. Marcelo iyi uyum sorunu yaşamıyoruz. Her yerde oynarım. Önemli olan takımın menfaati. Sezon sonu kupayı kaldıran taraf olmak istiyoruz. Rize ve Trabzon'dan altı puanla dönmek kolay değil."

KERİM FREI: "MİLLİ TAKIMI DEĞERLENDİRMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

"Zor bir maç oldu. 1 hafta içerisinde 3 zorlu maça çıktık. Biraz yorgunluk vardı. Uzun zaman sonra ilk kez Milli Takıma çağırıldım. Çok mutluyum. Bunu değerlendirebilmek için elimden geleni yapacağım."

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Necip, Kerim ve Beck'ten Antalya Maçı Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement