MHP Milletvekili Saffet Sancaklı: Yıldırım Demirören Türk Futbolundan Defolup Gitsin - Son Dakika
Spor

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı: Yıldırım Demirören Türk Futbolundan Defolup Gitsin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın Hindistan ziyareti sırasında yanında bulunan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i istifaya çağırdı.

18.05.2017 23:00  Güncelleme: 09:35

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, TBMM'de yaptığı konuşmada TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve ekibine ağır eleştirilerde bulundu.

"Kulüplerimizin zor durumda olmasını biz de istemiyoruz. Vergi borçlarını kolayca ödesinler istiyoruz. Ancak o kadar kötü yönetiliyor ki maalesef her seferinde bunlara bir kolaylık sağlamak zorunda kalıyoruz. Ne yapıyoruz? Af getiriyoruz. Ne yapıyoruz? Vergi borçlarını 72'ye bölüyoruz." diyen Sancaklı, TFF yönetimi hedef aldı.

"ONLARDA VERGİ DAHA FAZLA AMA BORÇ YOK"

" Türkiye'de vergi yüzde 15, İtalya'da yüzde 47, Fransa'da ve Almanya'da yüzde 50'nin üzerinde. Peki Almanya, Fransa veya İtalya'da bu kadar borcu olan kulüp görebiliyor musunuz? Hayır. Çünkü sistemleri farklı, iyi yönetiliyorlar." diyen Saffet Sancaklı, kulüp başkanlarına tepki göstererek şunları söyledi;

"TÜRK FUTBOLUNDAN DEFOLUN GİDİN"

"Kulübün başkanı ve yöneticileri eğer o paradan sorumlu olsalar acaba Sneijder'e 150 milyon lirayı öderler mi? Sorumlu olmadıkları için rahat rahat ödüyorlar. Peki kendi şirketlerini yönetirken böyle yaparlar mı? Yapmazlar. Çaycının bile parasını verirken hesaplarlar, 100 lira daha fazla vermeyelim diye. Bu yüzden acil bir şekilde spor yasasını getirmezseniz Sayın Bakanım, devamlı bunlara af yapmak zorunda kalacağız, devamlı yapılandırmaları yapacağız. Ricam şu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve onun ekibi acil bir şekilde belki kaba bir laf ama pılını pırtını toplayıp Türk futbolundan defolup gitsinler."

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı: Yıldırım Demirören Türk Futbolundan Defolup Gitsin
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor MHP Milletvekili Saffet Sancaklı: Yıldırım Demirören Türk Futbolundan Defolup Gitsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement