Şenol Güneş, Yeni Transfer Vida'yı Antremanda Alkışlattı - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş, Yeni Transfer Vida'yı Antremanda Alkışlattı

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Domagoj Vida, siyah-beyazlı ekipteki ilk antrenmanına çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş yıldız futbolcuyu antrenman öncesi takım arkadaşlarına alkışlattı.

03.01.2018 20:02  Güncelleme: 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da toplanarak öğle saatlerinde Antalya'ya gelen siyah-beyazlı takım, Seril ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde kampa girdi.

BEŞİKTAŞ 11 FUTBOLCUYLA ÇALIŞTI

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla başlayan Beşiktaş, 11 futbolcuyla çalıştı.

Şenol Güneş, Yeni Transfer Vida'yı Antremanda Alkışlattı
Antrenmanda yeni transfer Vida'nın yanı sıra Anderson Talisca, Necip Uysal, Gary Medel, Adriano Correia, Fabricio Ramirez, Utku Yuvakuran, Fatih Aksoy, Alpay Çelebi ve Ersin Destanoğlu yer aldı. Atınç Nukan da bireysel idman yaptı.

FUTBOLCULAR VIDA'YI ALKIŞLARLA KARIŞLADI

Antrenman öncesi teknik direktör Şenol Güneş, yeni transfer Vida'yı takım arkadaşlarıyla tanıştırdı. Siyah-beyazlı futbolcular, Vida'yı alkışla karşıladı.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Osmanlıspor maçında forma giyen futbolcular ise ekstra izinli olduğu için antrenmanda yer almadı. Denys Boyko ile Aras Özbiliz'in de takım bulmaları için izinli olduğu öğrenildi.Koşu ve top kapma ile başlayan antrenman, pas ve koşuyla sona erdi. İdmanda, teknik direktör Şenol Güneş de futbolcularla koştu.

Şenol Güneş, Yeni Transfer Vida\'yı Antremanda Alkışlattı

Son Dakika Spor Şenol Güneş, Yeni Transfer Vida'yı Antremanda Alkışlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Kahya Yahya: Şimdi yaprağı yedi renkliler... 10 0 Yanıtla
    AÇIKGÖZ: Ne yaprağı? 0 0
  • Katar: Ben cimbomluyum ama takım ruhu böyle olur 10 0 Yanıtla
  • ENTERESAN : tornavida yoksa vida işe yaramaz 1 7 Yanıtla
  • DİNAZORSARAY: bravo şenol hoca bravo beşiktaş işte kulüp yönetimi böyle olur hem para kazan hem de futbolcu sen vidayı alkışlattın ben de bir galatasaraylı olarak seni ve başkanı alkışlıyorum. 4 0 Yanıtla
  • Dağhan : Kara kartal şampiyon sensin 4 0 Yanıtla
  • Şakiiiiiirrrrr: Son yıllarda bu ne yabancı düşkünlüğü ya oysa tarihlerinde tüm büyük başarılar türk futbolcularla yaşandı metin ali feyyaz dan vidalara olmadı tornafidalara sarılacaklar futbol freni patlayan kamyona döndü 0 4 Yanıtla
  • murat: Yarın final sınavı var çalışmadım vida’lamcam büyük ihtimal:) 1 1 Yanıtla

Advertisement