Terim'den Löw'e: Futbolcular İçin Kavga Etmeyelim, Federasyonlar Birbiriyle Görüşsün - Son Dakika
Spor

Terim'den Löw'e: Futbolcular İçin Kavga Etmeyelim, Federasyonlar Birbiriyle Görüşsün

Terim\'den Löw\'e: Futbolcular İçin Kavga Etmeyelim, Federasyonlar Birbiriyle Görüşsün

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Almanya Teknik Direktörü Löw'e, "Gurbetçi futbolcular için kavga etmeyelim. İki ülke sözleşme imzalasın." teklifini sunacak.

15.10.2015 19:28  Güncelleme: 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Joachim Löw arasında yapılacak olan görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Fatih Terim, İzlanda maçının ardından yaptığı açıklamada, kısa bir süre içerisinde Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw ile bir araya gelmek istediğini ve bazı görüşmeler yapacağını ifade etmişti.

Sporx'in haberine göre; Terim'in açıklamalarının ardından gözler Löw ile yapılacak olan zirveye çevrildi. Peki bu görüşme neden yapılacak, neler konuşulacak, Terim'in Löw'e teklifi ne olacak? İşte detaylar...

YUNUS MALLI KRİZİ İLE GÜNDEM SICAK

Yunus Mallı'nın milli takım tercihi konusunda karşı karşıya gelen Terim ile Löw, bundan sonra da benzeri sorunları yaşamamak için öncelikli olarak federasyonlar bazında bir anlaşmayı gündeme getirecek.

VARAN 1: "FEDERASYONLAR SÖZLEŞME İMZALASIN"
VARAN 2: "OYUNCULARI BASKI ALTINA ALMAYALIM"

Mesut Özil, İlkay Gündoğan ve Emre Can'ın Almanya Milli Takımı'nı tercih etmesiyle alevlenen ve Almanya Bundesliga'da birçok "gurbetçi" futbolcunun forma giymesinden dolayı Türkiye - Almanya arasında sürekli bir çatışma konusu olan "tercih" sorununu ortadan kaldırmak için Löw ile masaya oturacak olan Terim, "Almanya ile Türkiye federasyonları arasında bir anlaşma imzalansın. Bu sözleşme, hem işbirliğini hem de oyuncu tercihlerini içersin. İki federasyon yetkilileri de oyuncuları baskı altına almasın ve oyuncular milli takım tercihlerini yapmadan önce ülke federasyonları birbirleriyle görüşsün" teklifini sunacak.

ALMANYA İLE HAZIRLIK MAÇI

Almanya ve Katar ile hazırlık maçı yapacak olan A Milli Takım'da Fatih Terim ile Löw arasındaki görüşmenin hazırlık maçından önce gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Son Dakika Spor Terim'den Löw'e: Futbolcular İçin Kavga Etmeyelim, Federasyonlar Birbiriyle Görüşsün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • cello: Sevgili Kürt Halkim Teröre hayir sakin ( Hdp-pkk ) oy vermeyin Ailenizi ve Cokuklarinizin gelecegini düsünerek hareket edin !!! 51 0 Yanıtla
  • emrah: Bende gurbetçi olsam Almanya yı tercih ederim adamlar haklı tr de oynasa nereye varacak bizimkiler futbol oynamıyor ki futbolu katlediyor 1 1 Yanıtla

Advertisement