Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü (SBK) cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray Medical Park hazırlıklarına Yaşar Doğu Spor Salonu'nda devam etti.

26.01.2012 18:39

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü (SBK) cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray Medical Park hazırlıklarına Yaşar Doğu Spor Salonu'nda devam etti.

Antrenmana Coco ve Kelly Miller kardeşler katılmadı. Yabancı oyuncuların paralarını alamadıkları gerekçesiyle idmana katılmadıkları ileri sürüldü. Öte yandan, Amerika'nın California Eyaleti'nden gelen Jayne Appel'in annesi Pamela Appel de idmanda kızını izleyenler arasında yer aldı.

Galatasaray Medical Park'ın TKB Ligi'nin ve Eurolig'in şampiyonluk adaylarının biri olduğunu belirten SBK Antrenörü Kaan Artun, "Galatasaray Medical Park çok güçlü bir kadroya sahip. Fakat son bir haftadır onlar da sakatlıklardan dolayı bir takım şansızlıklar yaşadılar. Mersin Büyükşehir Belediye maçının morali ile bu hafta çalışmalarımızı sürdürdük ve deplasmanda karşılaşacağımız Galatasaray ile güzel bir basketbol maçı oynamak istiyoruz. Galatasaray maçının favorisi fakat biz de eliminden gelenin en

iyisini yapıp, oradan güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement