Vestel Manısaspor'da Lıgde Kalma Hesapları - Son Dakika
Spor

Vestel Manısaspor'da Lıgde Kalma Hesapları

Vestel Manisaspor Kulubu Baskani Kenan Yarali, Trabzonspor Macinda İyi Bir Oyun Sergilemelerine Ragmen Galip Gelemediklerini Belirterek, Lig Sonuna Kadar Tum Maclarin Zor ve Cekismeli Gececegini, 40 Puan Alan Takimin Ligde Kalacagini Soyledi.

28.02.2008 15:16

Vestel Manisaspor Kulubu Baskani Kenan Yarali, Trabzonspor macinda iyi bir oyun sergilemelerine ragmen galip gelemediklerini belirterek, lig sonuna kadar tum maclarin zor ve cekismeli gececegini, 40 puan alan takimin ligde kalacagini soyledi.

Tarik Almis Spor Tesisleri'nde basin toplantisi duzenleyen Vestel Manisaspor Baskani Kenan Yarali, istifalar sonrasi yonetim kurulundaki degisiklikler hakkinda bilgi verdi. Yonetimden 3 kisinin cesitli sebeplerden dolayi istifa ederek ayrildigini hatirlatan Yarali, "Yonetim kurulu uyelerinden Arif Kosar, Turkiye Futbol Federasyonu (TFF) yonetimine secildigi icin kulup yoneticiligi dustu. Semih Vardarer ve Mustafa Gurcan da cesitli sebeplerden dolayi istifa etti. Bu arkadaslarimizin yerine yedek uyeler Muzaffer Cakmak, Nuri Yansiler ve Ali Gerdan secildi. Onumuzdeki gunlerde toplanarak gorev taksimi yapacagiz" dedi.

"HAKEMLERIN TARAFLI OLDUGUNA INANMIYORUM" Trabzonspor macinda iyi oyun sergilemelerine ragmen hakem hatalari nedeniyle 2 puan biraktiklarini dile getiren Kenan Yarali, "Maalesef hakem hatalari oluyor. Ben hakemlerin tarafli olduguna inanmiyorum, inanmak istemiyorum. Cunku bunlar hos degil" diye konustu.

Ligde 40 puan toplayan takimin kumede kalacagini ifade eden Yarali, sozlerine soyle devam etti:

"Bence bu ligde 40 puan toplayan takim kumede kalir. Futbolcularimiz da bunun bilincinde. Onumuzde 11 mac var. Eger Trabzonspor macinin ilk yarisinda ortaya koydugumuz oyunu kalan maclarda sergilersek 11 macin 11'inde de 3'er puan aliriz. Fakat eksiklerimiz var. Ornegin Burak ve Selcuk kart cezalisi durumundalar. Guclu bir ekibiz. Yilmaz hocamiza guveniyoruz. Takim iyi calisiyor. Bizim ilk yaridaki istek ve arzumuz su anda cok daha farkli. Onceden antrenman eksigimiz varmis. Su anda ise daha iyi mucadele ediyoruz. Bu hafta karsilasacagimiz Istanbul Buyuk Sehir Belediyespor macinda tum taraftarlarimizi maca bekliyoruz. Bizim icin tek dezavantaj, son macimizi sampiyonluk mucadelesi veren Besiktas ile oynayacak olmamiz ve Sivas'in da bu mucadelenin icinde yer almasidir. Ancak biz kendi isimize bakacagiz. Kasimpasa gidip Galatasaray'i yeniyorsa biz de benzer basarilar alabiliriz. Bu gucumuz var." (MY-OA-MFS-CC-S)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vestel Manısaspor'da Lıgde Kalma Hesapları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement