AK Parti Amasra İlçe Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Amasra İlçe Kongresi

Bekir Karabacak güven tazeledi.

16.11.2014 12:33

AK Parti Amasra İlçe Başkanlığı kongresinde Bekir Karabacak güven tazeledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra Spor Salonu'ndaki kongrede yaptığı konuşmada, partilerinin kurulduğu dönemde ülkenin krizlerden krizlere sürüklendiğini, işçisine, memuruna ve emeklisine maaş dahi ödeyemeyen bir iktidarın olduğunu söyledi.

Milletin kötü gidişata AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan'la "dur" dediğini ifade eden Tunç, "Eğitim'den sağlığa, tarımdan sanayiye her alanda cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırdık. Milletimizin refahını artırdık, işte onun içindir ki milletimiz 3 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum ve son olarak da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tercihini AK Parti'den yana kullandı. Milletimiz bize güvendi, biz de milletimizin güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur da  yaklaşık 3 ay önce CHP'den AK Parti'ye geçtiğini anımsatarak,  "Bugün bu şöleni gördükten sonra 'iyi ki AK Parti saflarına katılmışım' diyorum" ifadesini kullandı.

AK Parti'ye geçmesinin ardından CHP'liler tarafından eleştirildiğini aktaran Timur, "Yok, Atatürkçü olmayan partiye geçmişim. Gerçek Atatürkçü parti AK Parti'dir. Halkçılık dersen AK Parti'de, demokrasi dersen AK Parti'de.  Ülkemizi, Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet hedefine ilerleten de bu partidir. 12 yıldır ülkenin çehresi değişti. Ama ben, 6 yıldır hep kısır çekişmelerin yaşandığı partide oldum ve Amasra'nın önünü açmak, hizmet verebilmek için AK Parti'ye geçtim" şeklinde konuştu.

AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin'in de katıldığı kongrede, tek listeyle yapılan seçimde Bekir Karabacak yeniden ilçe başkanlığına seçildi. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Amasra İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement