AK Parti Düzce İl Divan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Düzce İl Divan Toplantısı Yapıldı

AK Parti Düzce İl Divan toplantısı yapıldı.

29.01.2012 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce İl Divan toplantısı yapıldı.

Bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, Düzce'nin sorunlarını görüşmek amacıyla parti teşkilatıyla bir araya geldiklerini ifade ederek, parti üye sayısının artırılması için tüm parti teşkilatının çalışması gerektiğini söyledi.

Düzce'nin genç bir il olması nedeniyle sorunlarının büyük olduğunu belirten Çakır, Bolu'nun gölet yapımında önemli çalışmalara imza attığını, Düzce'de de bunun için girişimlerde bulunduklarını kaydetti.

Çakır, il genelinde 14 prefabrike okul bulunduğunu hatırlatarak, "Bu okullarımızda eğitim yapılması yönünde bazı sıkıntılarımız var. Sınıfta ders anlatan bir öğretmenin sesi iki sınıf ötesine duyuluyorsa, sınıflar yazın sıcak, kışın soğuk oluyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Bu tür okullar, Kocaeli ve Sakarya'da artık kalmadı. Düzce, bu konuda çok fazla pay alamamış. İnşallah bu sorun önümüzdeki süreçte çözüme kavuşturulacak" dedi.

Konuşmanın ardından AK Parti Düzce İl Koordinatörü Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur başkanlığında yapılan toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

- DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Düzce İl Divan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement