Ak Partili Kumbaracı Zafer Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kumbaracı Zafer Bayramı'nı Kutladı

Ak Partili Kumbaracı Zafer Bayramı\'nı Kutladı

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

29.08.2015 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kumbaracı yayınladı mesajında şu ifadelere yer verdi: "30 Ağustos zaferiyle milletimiz, kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana bir kez daha göstermiştir. Bu zafer, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, milletimizin sarsılmaz azmi ve kahramanlığı ile kazanılmış şanlı bir zaferdir. Bu zafer aynı zamanda; kahraman milletimizin yediden yetmişine, kadınından erkeğine, malından canına tüm varlığını ortaya koyarak, hürriyet ve bağımsızlığın bedelini ödediğinin simgesi olmuş ve tarihteki şerefli yerini almıştır. Bu duygularla başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O'nun silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, Manisalı halkımızın ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kumbaracı Zafer Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement