Akyol'dan Diyarbakır Derbisi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Akyol'dan Diyarbakır Derbisi Açıklaması

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden 1968 Diyarbakırspor ile Yolspor arasında Pazar günü yapılacak karşılaşmaya ilişkin sosyal medyada yer alan haberlere tepki gösteren 1968 Diyarbakırspor Başkanı Bedirhan Akyol, barış mesajı verdi.

17.09.2015 16:38

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden 1968 Diyarbakır spor ile Yolspor arasında Pazar günü yapılacak karşılaşmaya ilişkin sosyal medyada yer alan haberlere tepki gösteren 1968 Diyarbakırspor Başkanı Bedirhan Akyol, barış mesajı verdi.

Akyol, her iki takımın da Diyarbakır takımı olduğunu ve kim hak ederse onun kazanmasını istediğini belirterek, maç sonunda kazananı tebrik edeceğini belirtti. Kendi takımının şampiyon olmaması durumunda Yolspor'un şampiyon olmasından yana olduğu anlatan Akyol, " Bingöl, Muş ve Van sporun dışında en çok Yolspor'un şampiyon olmasını isterim. Benim için Diyarbakır takımları önemlidir. Öncelik kendi takımım olmasıdır. Maç için Yolspor yöneticilerine, taraftarlarına ve futbolcularına başarılar diliyorum. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren'de spora hizmet etmiş bir ağabeyimizdir. Bizim maçta herhangi bir olumsuzluk olmayacaktır. Provokatörlük yapan sporcu kadro dışı kalacaktır. Spor barış ve kardeşliktir. Hiç kimse iki takımı düşman göremez. Diyarbakır'a hizmet eden iki takım vardır. Kazanana saygı duyacağız. 24 yıldır spor başkanlığı yapıyorum. Gençlere hizmet için bununla uğraşıyorum. Lisanslı sporcular ücretsiz gidiyor, gelenlerin lisanslarına ücret ödedik. Amacımız hizmettir. Bu sezon genç takım kurdum. Gençlerin önünü açtım. Yolspor Kulüp Başkanı Öktüren başta olmak üzere sporcularına ve taraftarlarına şimdiden başarılar diliyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyol'dan Diyarbakır Derbisi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement