Alaplı Emlöğrencileri Isk Sodex 2014 Tesisat Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Alaplı Emlöğrencileri Isk Sodex 2014 Tesisat Fuarı'nda

Alaplı Emlöğrencileri Isk Sodex 2014 Tesisat Fuarı\'nda

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin ISK SODEX 2014 Tesisat Fuarı'na katıldıkları belirtildi.

15.05.2014 15:50

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin ISK SODEX 2014 Tesisat Fuarı'na katıldıkları belirtildi.

Alaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdür Başyardımcısı Halit Ulukışla, okul Tesisat Teknolojileri ve iklimlendirme Bölümü öğretmen ve öğrencileri ile birlikte katıldıkları ISK SODEX 2014 Tesisat Fuarının olumlu geçtiğini söyledi. Fuar sayesinde öğrencilerin yeni teknolojileri görme fırsatını elde ettiğini belirten Ulukışla," İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ISK SODEX 2014 Tesisat Fuarına okulumuz Tesisat Teknolojileri ve iklimlendirme Bölümü öğretmen ve öğrencileri bir özel firmanın sponsorluğun da katılmışlardır. 2 yılda bir gerçekleştirilen Türkiye ve dünyanın önde gelen firmaları katıldığı fuar sayesinde öğrencilerimiz yeni teknolojileri görme fırsatını elde etmiştir. Fuar sonrası öğrencilerimizle beraber İstanbul'un tarihi yerlerini gezdik. Ayasofya, Sultanahmet Camisi, Topkapı Sarayı, Gülhane Parkını gezen öğrencilerimiz güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı Emlöğrencileri Isk Sodex 2014 Tesisat Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement