Antalya'da Trafik Kazaları - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Trafik Kazaları

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

21.04.2013 05:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Mevlana Caddesi'nde Emre K. yönetimindeki 07 ZN 260 plakalı araç, kontrolden çıkarak yol kenarındaki tek katlı müstakil bir evin bahçesine girdi.

Kazada otomobil şoförü Emre K. ve yanında bulunan ismi öğrenilemeyen bir kadın yaralandı.

Kaza sesini duyan vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri, yaralı kadını Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne, Emre K.'yı da Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Emre K.'ya ait otomobil, çekici yardımıyla olay yerinden çıkarılarak, otoparka götürüldü.

-Otomobil su kanalına düştü-

Öte yandan Kepez ilçesi Göksu Mahallesi'nde DSİ'ye ait su kanalına bir aracın düştüğü ihbarını alan polis, itfaiyeden kanalın içinde ters dönmüş bulunan araca müdahale etmek için yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bir çalışanını halatla aracın üstüne doğru indirdi, bu kişi aracı iple bağladı.

İtfaiyenin uğraşları sonucu karaya çıkarılan araçta yapılan aramada küçük bir bisiklete rastlandı.

Yaklaşık iki saat süren çalışmalar esnasında aracın içinde mahsur kalmış birilerinin olabileceği ihtimalini düşünen vatandaşlar, çalışmanın uzun sürdüğü gerekçesiyle ekiplere tepki gösterdi.

Polis, daha sonra yaptığı araştırmada 07 HN 685 plakalı aracın Kenan K'ya ait olduğunu tespit etti. Araç sahibi, ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Trafik Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement