Atay'dan İncirliova AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Atay'dan İncirliova AK Parti'ye Ziyaret

Atay\'dan İncirliova AK Parti\'ye Ziyaret

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sadık Atay, ilçe teşkilatları ziyaretine İncirliova ile devam etti.

04.03.2015 09:32

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sadık Atay, ilçe teşkilatları ziyaretine İncirliova ile devam etti.

Teşkilat ziyaretlerine ara vermeden devam eden AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sadık Atay, AK Parti İncirliova teşkilatı ile bir araya geldi. Atay'ı, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın, Kadın Kolları Başkanı Emine Kale, Gençlik Kolları Başkanı Asil Akyol, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.

İlçe binasında gerçekleşen ziyarette partililere seslenen Atay, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek, "6 yıldan fazla bir süre birlikte çalıştık. Her seçim sonrasında Aydın için gece gündüz demeden hizmet arzusu içine olduk. Şimdi önümüzde bir seçim daha var. Bu seçim ülkemiz için, Aydınımız ve milletimiz için çok önemlidir. Büyük güçlü Türkiye için büyük önem taşıyor. 7 Haziran'da AK Parti olarak büyük bir başarıya imza atmamız gerekiyor. Bunun içinde uyum, birlik ve beraberlik şart. Bu uyumsuz bir ekip olduğumuz anlamına gelmesin. Uyumlu birlikte hareket eden ekibiz. Fakat daha da uyumlu olmalıyız ve birlikte hareket etmeliyiz" dedi.

"ANKARA'DA GÜÇLÜ BİR AYDIN OLMALIYIZ"

Konuşmasında Aydın'a 7 milletvekili ile hizmet arzusunda olduklarını kaydeden Atay, "Aydın'ı bölge yapmalıyız. Hem Aydın'da hem de komşu illerin milletvekilleri ile ortak hareket etmeliyiz. Böyle hareket edip güçlü olarak gittiğimizde Ankara'da netice çok daha verimli olur" diye konuştu.

"LİSTEDE OLMALISINIZ"

Atay'ı ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın ise, "Yıllardır birlikte çalışıyoruz. Listede sizin isminizi görmek istiyoruz. Çünkü teşkilattan geldiniz. Teşkilatın sorunlarını en iyi siz bilirsiniz. Çözüm yollarını da en iyi bilen sizsiniz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atay'dan İncirliova AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement