Aydınspor 1923'ün Ödülünü Başkan Günendi Aldı - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'ün Ödülünü Başkan Günendi Aldı

Marka Futbol tarafından düzenlenen 'Yılın Futbol Oskarları'nda Aydınspor 1923, 3.Lig'de Yılın Futbol takımı ödülünü aldı.

01.05.2013 17:58

Marka Futbol tarafından düzenlenen 'Yılın Futbol Oskarları'nda Aydın spor 1923, 3. Lig'de Yılın Futbol takımı ödülünü aldı.

Aydınspor 1923 adına verilen ödülü yöneticilerden Murat Kavas ile birlikte törene katılan Başkan İlhan Günendi katıldı.

İstanbul Eyüp Kültür Merkezi'nde yapılan ödül törenine kulüpler, futbolcular, teknik adamlar, hakemler, yazarlar, gazeteciler, radyocular, muhabirler, spor yayın yönetmenleri katıldı. Sahneye ilk olarak çağrılan Aydınspor 1923 Başkanı İlhan Günendi ödülünü programın sunuculuğunu yapan Aydınlı Ümit Aktan'ın elinden aldı. Günendi, daha sonra 2. Lig'de yılın takımı ödülünü alan Balıkesirspor'un Başkanı Tuna Aktürk'e ödülünü verdi.

Marka Futbol'a kendilerini bu ödülü layık gördükleri için teşekkür eden İlhan Günendi, "Büyük gurur yaşadık. Hemşehrimizin elinden ödül almak bizleri mutlu etti. Katılımcıların Aydınspor hakkındaki konuşmaları bizi mutlu etti. Aydınspor'un iyi imajının hala futbol içinde var olduğunu gördük. İnşallah önümüzdeki yıl da bu ödülü alırız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'ün Ödülünü Başkan Günendi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement