Başkan Tütüncü, Belediye Personeliyle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Başkan Tütüncü, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle bayramlaştı.

25.07.2014 17:09

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Tütüncü, "Başta Filistin ve Suriye olmak üzere yeryüzünün bütün coğrafyasında düşman çizmesi altında ezilen kardeşlerimizi de unutmamamız lazım" dedi.

Kepez Belediyesi'nde bayramlaşma töreni başkanlık makamında yapıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte tüm çalışanlarının Ramazan Bayramı'nı kutladı. Başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma törenine, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Başkan Tütüncü, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunun yaşandığını belirterek, "İlk bayramlaşmayı ailemizle birlikte yaptık. 6 yıldır ilk bayramlaşmayı belediyemizde personelimizle yapıyoruz. Gerçekten güzel bir ortam. Belediyede güzel bir hava oldu" dedi.

Kepez ilçesinde bayramın sorunsuz bir şekilde kutlanması için zabıta, temizlik ve sağlık işleri ekiplerinin bayram süresi boyunca fazla mesai yapacaklarını belirten Başkan Tütüncü, "Umarım bu bayram, dünya mazlumlarına bir kurtuluş olur. Başta Filistin ve Suriye olmak üzere yeryüzünün bütün coğrafyasında düşman çizmesi altında ezilen kardeşlerimizi de unutmamamız lazım. ifadesini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü, Belediye Personeliyle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement