Bayraklı Belediyesi Devrimci Aileleri Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi Devrimci Aileleri Ağırladı

Bayraklı Belediyesi Devrimci Aileleri Ağırladı

Bayraklı Belediyesi geçtiğimiz Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilen 3 fidan anıtı için İzmir'e gelen devrimcilerin ailelerini ağırladı.

08.05.2013 11:40

Bayraklı Belediyesi geçtiğimiz Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilen 3 fidan anıtı için İzmir'e gelen devrimcilerin ailelerini ağırladı.

Bayraklı Belediyesi tarafından Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilen, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın heykellerinden oluşan 3 fidan anıtı için İzmir'e gelen devrimcilerin aileleri ilçeye hayran kaldı. Anıt açılışında ise, duygu dolu anlar yaşandı. Yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Sol gençlik önderlerinden

Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın heykellerinin bulunduğu 3 fidan anıtı açılışına devrimcilerin akrabaları da katıldı. Bayraklı Belediyesi'nin Yamanlar mahallesinde düzenlediği ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın da katıldığı törende duygulu anlar yaşandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, devrimcilerin ailelerini Bayraklı'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, her yıl olduğu gibi bu yıl ve bundan sonra da devrimcilerin anılacağını belirtti. Törende söz alan Hüseyin İnan'ın kardeşi İrfan İnan ise, duygulanarak, konuşma yapamadı. Gözyaşlarına hakim olamayan İnan, bir süre kürsüde bekledikten sonra yerine geçti. Anma ve açılış törenine Hüseyin İnan'ın akrabalarından, kardeşi İrfan İnan, ağabeyi Kamil İnan ve diğer akrabaları; Süleyman İnan, Funda İnan, Metin İnan, Zerrin Adısanoğlu, Zeki Adısanoğlu, Oben İnan ile Saniye İnan katıldı. Deniz Gezmiş'in hücre arkadaşları Mete Ertekin, Tuncer Sümer ve Cengiz Baltacı da bu anlamlı günde dostlarını yalnız bırakmadı. Öte yandan havaalanından itibaren İzmir'e ve Bayraklı'ya hayran kalan devrimcilerin yakınları büyük memnuniyetle İzmir'den ayrılırken, anıtla beraber hatıra fotoğrafı da çektirdi.

(OA)

08.05.2013 11: 29: 56

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi Devrimci Aileleri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement