Bornova Belediyesi'nden Başarıya Ödül - Son Dakika
Yerel

Bornova Belediyesi'nden Başarıya Ödül

Bornova Belediyesi\'nden Başarıya Ödül

Bornova Belediyesi, ilçenin gururu olan LYS Türkiye birincisi Mert Mestanoğlu'nu unutmadı.

17.07.2013 13:50

Bornova Belediyesi, ilçenin gururu olan LYS Türkiye birincisi Mert Mestanoğlu'nu unutmadı. Bornova Belediye Meclisi ailesiyle birlikte Çamdibi semtinde yaşayan ve ilçenin gururu olan Mert'e 10 tam Cumhuriyet Altını ve bir adet yeni nesil tablet bilgisayar armağan etme kararı aldı.

Ailesiyle birlikte Bornova'nın Çamdibi semtinde yaşayan Mert Mestanoğlu LYS sınavında elde ettiği üç ayrı daldaki Türkiye birinciliği ile ilçenin gururu oldu. Bornova Belediyesi de Mestanoğlu'nun bu başarısına kayıtsız kalmadı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ın önerisini kabul eden belediye meclisi, LYS MF-2 ve MF-3 puan türlerinde 500'er tam puan alarak Türkiye birincisi olan Mert Mestanoğlu'na 10 tam Cumhuriyet altını ve 1 adet yeni nesil tablet bilgisayar hediye edilmesine oybirliği ile karar verildi.

Çamdibi Yıldırım Bayezit İlköğretim Okulu'nu bitirdikten sonra İzmir Fen Lisesi'ni kazanan Mert'i kutlayan Başkan Sındır, "Bir insanın yetişmesi ailesi ile başlar, okulu, öğretmenleri ve arkadaş çevresi ile devam eder. Tüm bu süreçte yaşadığı kentin sosyal çevresi de çok önemlidir. Bu anlamda Çamdibi'den Bornovamızdan böyle bir evladımızın çıkması hepimiz için büyük gurur kaynağı oldu. Kendisi çok zeki olmakla birlikte çok sosyal, enerji dolu, güler yüzlü, pırıl pırıl bir genç. Bir dönem Belediyemizin hentbol takımında da oynamış. Ben ailesi ve üzerinde emeği olan tüm eğiticilere teşekkür ediyorum" dedi.

Bornova olarak Mert Mestanoğlu'na sahip çıkmaları gerektiğini belirten Başkan Sındır, "Arkadan gelen nesillere örnek olması açısından ona destek verilmeli. Mert'e Bornova Belediyesi olarak 10 tam Cumhuriyet altını 1 adet yeni nesil tablet bilgisayar hediye etmek istiyoruz. Bunun bir sosyal yardım değil, sadece armağan olduğunu da özellikle ifade etmek istiyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornova Belediyesi'nden Başarıya Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement