Burhaniye Belediyesporda Futbolculara Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Belediyesporda Futbolculara Teşekkür

Burhaniye Belediyesporda Futbolculara Teşekkür

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediyespor yöneticileri, Ahmet Aydınlıgil spor tesislerinde futbolcular ve antrenör Murat Akın ile bir araya gelirken, Murat hoca ve futbolcu Barış’a teşekkür ettiler.

04.03.2014 16:46

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye spor yöneticileri, Ahmet Aydınlıgil spor tesislerinde futbolcular ve antrenör Murat Akın ile bir araya gelirken, Murat hoca ve futbolcu Barış'a teşekkür ettiler.

Sezon başında takımın başına gelen hocanın takımdan ayrılmasından sonra göreve gelen Murat Akın, futbolcular ile kurduğu iyi iletişim ve arkadaşlığı ile başarıyı yakalarken Burhaniye Belediyespor da takım kaptanı olarak top koşturan Barış'a hiçbir ücret talep etmeden yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür dildi. Sporium adlı spor merkezinin de sahibi olan Murat Hoca ve Barış, Belediyesporlu futbolcularının kondisyon çalışmaları için de spor merkezlerini açarak çalışmalarını burada yapmalarını sağladıklarını ifade etti. Burhaniyesporlu yöneticiler, yapılan katkıların unutulmayacağının altını çizerek Murat Hoca ve Barış'a ayrı ayrı teşekkür etti. Belediye Başkanı Fikret Akova ile Kulüp Başkanı Levent Acartabak, Futbol şube sorumlusu Murat İktu, futbolcular ile sohbet ederek aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı teşekkür ettiler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye Belediyesporda Futbolculara Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement