Bursa'da Asker Eğlencesindeki Kavganın Davası Görülmeye Başlandı - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Asker Eğlencesindeki Kavganın Davası Görülmeye Başlandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 16 sanık hakkında açılan davanın görülmesine başlandı.

23.11.2015 19:02  Güncelleme: 19:14

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 16 sanık hakkında açılan davanın görülmesine başlandı.

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya biri tutuklu 16 sanık, taraf avukatları ile maktulün yakınları katıldı.

Tutuklu sanık İbrahim B, asker eğlencesinde oynadıkları sırada maktulün kendilerine küfür ettiğini öne sürdü.

Oyunu bırakıp araca doğru yöneldiğini belirten İbrahim B, "5 dakika sonra bir anda kavga çıktı. Melih'in yaralandığını gördüm. Adem, elindeki bıçağı sağa sola savuruyordu. Ben de o sırada üzerimde bulunan bıçakla kendimi korumak için sağa sola sallıyordum. O sırada yere düştüm ve başıma çok yakın mesafeden kurusıkı silahla ateş edildi. O sırada şoka girdim ve bıçağı salladım" ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti, İbrahim B'nin tutukluluk halinin devamına, Bursa Adli Tıp Kurumundan otopsi raporunun alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Şipali Mahallesi'ndeki asker eğlencesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Adem Kacır (20) hayatını kaybetmiş, Melih Demirbaş (18), Selami Tüfekçi (46), Ekrem Kaya (42) ve Ali Aykanat yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da Asker Eğlencesindeki Kavganın Davası Görülmeye Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement