Çaycuma, İlk Sendikacıyı Ağırlayacak - Son Dakika
Yerel

Çaycuma, İlk Sendikacıyı Ağırlayacak

Çaycuma, İlk Sendikacıyı Ağırlayacak

Zonguldak'ın çaycuma ilçesine gelmesi beklenen Türk Eğitimsen Genel Başkanı Koncuk, ilk sendikacı ünvanına kavuşacak.

27.05.2013 13:20  Güncelleme: 13:33

28 Mayıs Salı günü Zonguldak'ın çaycuma ilçesine gelmesi beklenen Türk Eğitimsen Genel Başkanı İsmail koncuk, bu ziyareti ile ilçeye genel başkan düzeyinde gelen ilk sendikacı ünvanına kavuşacak.

Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği tarafından düzenlen voleybol turnuvasında 28 Mayıs Salı günü Çaycuma Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak şampiyonluk maçını Türk Eğitim Sen Genel başkanı İsmail Boncuk'ta izleyecek. Türk Eğitim-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un saat 18.30'da başlayacak maçı, Türk Eğitim-Sen Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Cengiz Kocakaplan ve Türk Eğitim-Sen Genel Dış İlişkiler Basın Sekreteri Sami Özdemir ile izleyeceği belirtildi. Koncuk ve beraberindeki sendikacıların, turnuva finalinden önce ise saat 16.00da Türk Eğitim-Sen'in yeni ilçe temsilciliğinin açılışını yapacakları ifade edildi.

Aynı zamanda Türk Eğitim-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Ulaşım-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen, Türk Haber-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türk Kültür Sanat-Sen, Türk İmar-Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Enerji-Sen, ve Türk Emekli-Sen'in bağlı olduğu Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu'nun da Genel Başkanlığını yüreten Koncuk, Çaycuma ziyareti ile genel başkan düzeyinde ilçeye gelen ilk sendikacı ünvanına kavuşacak. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma, İlk Sendikacıyı Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement