AK Parti Bilecik İl Başkanlığı'nda Kutlama Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı'nda Kutlama Yapıldı

Başbakan Erdoğan'ın, resmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından kutlama etkinliği düzenlendi.

10.08.2014 23:08  Güncelleme: 10:04

Başbakan Erdoğan'ın, resmi olmayan sonuçlara göre 12. Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından yürüyüş ve kutlama etkinliği düzenlendi.

Resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti İl Başkanlığı'na gelen vatandaşlar, Erdoğan lehine slogan atıp, sevinç gösterisinde bulundu. Çok sayıda partili, ellerindeki dövizlerle Tevfikbey Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmada, " Türkiye'nin ve Bilecik'in birlikte tarih yazdığını" ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bugün, hakkın, hakikatin, demokrasinin, insan haklarının, milletin ve milletin adamının zaferi. Tarihe dönüp baktığımızda, bir ve beraber olduğumuzda ve liderini de bulduğumuz da kıtalar bize dar gelmiş. 2023 Türkiye'sine giderken liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde dünyanın en önde gelen ülkelerinden olmaya var mıyız?. İşte bugün yeni Türkiye'nin başladığı gündür."

İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş da cumhurbaşkanlığı seçimi süresince AK Partiye gönül ve oy vermiş herkese teşekkür ederek, Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Konuşmaların ardından AK Partililer halay çekip, çiftetelli oynadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bilecik İl Başkanlığı'nda Kutlama Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement