Didim AK Parti'den Emniyete Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Didim AK Parti'den Emniyete Başsağlığı Ziyareti

Didim AK Parti\'den Emniyete Başsağlığı Ziyareti

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü ve beraberindeki heyet, İstanbul çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan saldırının ardından Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

14.12.2016 10:59

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü ve beraberindeki heyet, İstanbul çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan saldırının ardından Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul'da Polislere yönelik yapılan bombalı saldırının ardından AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Belediye meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk ve görevli polis memurlarına ziyaret edip başsağlığı diledi.

İlçe emniyet Müdürü Selçuk'u makamında ziyaret eden Ünlü tüm emniyet teşkilatına başsağlığı dilerken, yaşanan acının tüm ülkeyi etkilediğini söyledi.

Ünlü şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek, "Terör hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Yapılan bu hain saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz" dedi.

Didim İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, görevlerinin başında olduklarını dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim AK Parti'den Emniyete Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement