Dursunbey Yayla Şenlikleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Dursunbey Yayla Şenlikleri Başlıyor

Dursunbey Belediyesi ile Dursunbey Folklor Araştırma ve Turizm Derneği (DUFAD) tarafından düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen Yayla Şenlikleri 13-14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

11.06.2015 14:06

Dursunbey Belediyesi ile Dursunbey Folklor Araştırma ve Turizm Derneği (DUFAD) tarafından düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen Yayla Şenlikleri 13-14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Bu yıl Saz Mesire Alanı'nda altıncısı yapılacak şenliklere Yunan Halk Oyunları ekibinin yanı sıra Bergama, Tire, Burhaniye, İstanbul Horami, Ankara Seğmen ve Tavşanlı TAV-ŞAD ekipleri de gösteri sunacak.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, etkinliğin kortej yürüyüşüyle başlayacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Etkinliklerde çocuklar ve büyükler için şişme oyun alanları da oluşturuldu. İlk gün yapılacak kortej yürüyüşünün ardından ünlü akrobasi basketbol grubu Karizma Show gösteri sunacak. Bu gösterinin ardından bazı müzik grupları konser verecek. Halk oyunları gösterileri olacak. Şenliklerde ayrıca Balıkesir Yörükler Federasyonu tarafından yörük çadırları kurulacak. Etkinliğin ikinci gününde ise TRT sanatçısı Emel Taşçıoğlu konseri olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dursunbey Yayla Şenlikleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement