Emniyet Kemerinin Önemini Yaşayarak Öğrendiler - Son Dakika
Yerel

Emniyet Kemerinin Önemini Yaşayarak Öğrendiler

Emniyet Kemerinin Önemini Yaşayarak Öğrendiler

Aliağa’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, gençlere ve vatandaşlara emniyet kemeri takma bilincini geliştirmek amacıyla emniyet kemeri simülatörü ile uygulamalı eğitim verildi.

19.05.2016 14:12

Aliağa'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, gençlere ve vatandaşlara emniyet kemeri takma bilincini geliştirmek amacıyla emniyet kemeri simülatörü ile uygulamalı eğitim verildi.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Aliağa Şoförler Odası Başkanlığı tarafından organize edilen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, gençler ve vatandaşlar emniyet kemerinin önemini yaşayarak öğrendi.

Demokrasi Meydanında bir römork üzerine sabitlenmiş, çevresinde 360 derece dönen simülatör otomobille trafik polisleri eşliğindeki uygulama vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Araç içerisinde kemer takmayan genç sürücüler adeta araç içerisinde yuvarlanırken, onları izleyen vatandaşlar ise kahkahalara boğuldu. Ardından aynı sürücülere emniyet kemeri taktırıp aracı öyle döndüren ekipler, sürücülerin emniyet kemerinin önemini anlamalarını sağladı.

Simülatör araca binenler "Kesinlikle emniyet kemeri takmak gerekli" diyerek bu konuda hemfikir olduklarını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Kemerinin Önemini Yaşayarak Öğrendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement