Erdoğan Coşkusu Kulalıları Sokağa Döktü - Son Dakika
Yerel

Erdoğan Coşkusu Kulalıları Sokağa Döktü

Erdoğan Coşkusu Kulalıları Sokağa Döktü

MANİSA (İHA) – Manisa’nın Kula ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi vatandaşları sokağa döktü.

10.08.2014 23:23

MANİSA (İHA) – Manisa'nın Kula ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi vatandaşları sokağa döktü.

Resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin 12'nci Cumhurbaşkanı seçilmesi Kula'da sevinçle karşılandı. Sonuçların belli olmasının ardından Yunus Emre Caddesi üzerindeki AK Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan çok sayıda partili, bir süre burada Erdoğan lehine sloganlar atarak zafer şarkıları söyledi. Kalabalık daha sonra yay ve araç konvoyu oluşturarak kent genelinde sevinç turu attı. Ellerine Türk bayrağı, AK Parti bayrağı ve Erdoğan bayrakları alan 7'den 70'e çok sayıda partili, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden ötürü çok mutlu olduklarını belirterek, Erdoğan'ın dünya lideri olduğunu söylediler. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık Şehir turu sonrası yaptığı konuşmada, "Bu zafer'in herkese hayırlı olmasını dileyerek Bu zaferde Siz Erdoğan gönüllülerin emeği çok herkesten Allah razı olsun bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Coşkusu Kulalıları Sokağa Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement