Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Melike Kıran, AK Parti çatısı altında yeni Türkiye idealinin arkasında sağlam durmak ve buna elinden geldiğince katkı sağlamak amacıyla aday olduğunu söyledi.

17.03.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Melike Kıran, AK Parti çatısı altında yeni Türkiye idealinin arkasında sağlam durmak ve buna elinden geldiğince katkı sağlamak amacıyla aday olduğunu söyledi.

Kıran, Anadolu Ajansı Antalya bürosunu ziyaret etti. 1972 yılında Antalya'da doğduğunu bildiren Kıran, Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü tamamladığını kaydetti.

Antalya'da çeşitli işlerde çalıştığını, sivil toplum kuruluşlarında görev aldığını belirten Kıran, halen bağımsız denetçi unvanına sahip mali müşavirlik yaptığını anlattı.

Kıran, 2009-2011 yıllarında Ak Parti Kepez İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğünü, 2011 yerel seçimleri nedeniyle bu görevinden ayrıldığını ifade ederek, şöyle konuştu:

" Siyaset, memlekete hizmet etmenin en verimli ve sağlıklı yoludur. Hem mecliste hem de bu topraklarda inanan ve çalışkan kadınlara ihtiyaç bulunuyor. AK Parti çatısı altında yeni Türkiye idealinin arkasında sağlam durmak ve buna elimizden geldiğince katkı sağlamak amacıyla aday oldum. Herkesin eşit vatandaş olduğu, milli iradeyi esas alan bir anayasaya sahip olmak önceliğimiz olacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement