Güreş Ağası Yasin, Kumluca Belediye Başkanını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Güreş Ağası Yasin, Kumluca Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Güreş Ağası Yasin, Kumluca Belediye Başkanını Ziyaret Etti

15. Kumluca Güreşleri ağası Yasin Çetin, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

21.04.2014 18:39  Güncelleme: 18:58

Kumluca'da bu yıl 15'incisi düzenlenecek Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında yapılacak yağlı pehlivan güreşleri için çalışmalar başladı.

15. Kumluca Güreşleri ağası Yasin Çetin, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti. Üst üste beşinci kez güreş ağalığını kazanan Çetin, Çetinkaya'ya yeni döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çetin, 15. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenecek yağlı pehlivan güreşlerinin Akdeniz finalinin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ses getirmesi için hazırlık yaptıklarını dile getirdi.

Çetinkaya da Ağalar Parkı'nda Coşkun Sönmez ve Yasin Çetin ağaların heykellerinin bulunduğunu hatırlatarak "Dört yıl üst üste ağalık alan ağalarımızın heykelini parkımıza dikiyoruz. Yasin Çetin ağamızın da bir heykeli bir de altın kemeri var. Umarım ilerleyen yıllarda da ağalığı alır, bizler de ikinci altın kemerini kendisine veririz" dedi.

Yağlı pehlivan güreşlerini gelecek nesillerle taşımada yaptığı katkılarla adını Türkiye'ye duyuran güreş ağası Çetin'e teşekkür eden Çetinkaya, bu yıl da her yıl olduğu gibi son derece iddialı ve kıran kırana güreşlerin geçeceğine inandığını kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güreş Ağası Yasin, Kumluca Belediye Başkanını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement