Işid'in Alıkoyduğu Şoförlerin Serbest Bırakılması - Son Dakika
Yerel

Işid'in Alıkoyduğu Şoförlerin Serbest Bırakılması

Işid\'in Alıkoyduğu Şoförlerin Serbest Bırakılması

Şoförlerin bağlı bulunduğu şirketin sahibi Kızıl: "32 işçimiz, çok şükür sağ salim yola çıktılar" "İşçilerin serbest bırakılması, devletimizin göstermiş olduğu çabaların bir sonucu"

03.07.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'teki lojistik firması sahibi Mehmet Kızıl, Irak'ın Musul kentinde rehin alınan şoförlerin serbest bırakıldığını belirterek, "32 işçimiz, çok şükür sağ salim yola çıktılar. İşçilerin serbest bırakılması, devletimizin göstermiş olduğu çabaların bir sonucu" dedi.

Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir an önce işçilerin Türkiye'ye gelmesini arzuladıklarını söyledi.

Hükümetin yaptığı girişimler neticesinde işçilerin serbest bırakıldığını anlatan Kızıl, "32 işçimiz, çok şükür sağ salim yola çıktılar. Şu an Kuzey Irak'a geçmek üzereler. İşçilerimize burunları bile kanamadan kavuşacağımız için aileleriyle beraber büyük bir sevinç yaşıyoruz. İşçilerimizin serbest bırakılması için çaba gösteren tüm hükümet yetkililerinden Allah razı olsun" diye konuştu.

Kızıl, "İşçilerin serbest bırakılması, devletimizin göstermiş olduğu çabaların bir sonucu" dedi. Kızıl, işçilerle beraber rehin tutulan 28 tırın bırakılmadığını da sözlerine ekledi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Işid'in Alıkoyduğu Şoförlerin Serbest Bırakılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement