Kaymakamdan Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Kaymakamdan Teşekkür Plaketi

Kaymakamdan Teşekkür Plaketi

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yaptığı katkılardan dolayı özel eğitim kurum temsilcilerine birer plaket takdim etti.

22.05.2012 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yaptığı katkılardan dolayı özel eğitim kurum temsilcilerine birer plaket takdim etti.

Plaket takdiminde bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Yiğit, özel eğitim kurumlarının eğitime büyük katkıları olduğunu belirterek, "Gerek okullarımızın fiziki yapılarında gerek sosyal faaliyetlerinde özel eğitim kurumları okullarımıza önemli katkılarda bulundular. Geçen yıl yapılan başarı değerlendirme sınavında da dershane müdürlerimiz büyük katkı sağladılar. Bu sene sınav yapmayı düşünmüyorduk ancak dershane müdürlerimiz sınava katkı sağlayacaklarını söylediler. Biz kendilerinden yüzde 50 destek istememize rağmen onlar yüzde 100 destek verdiler. Bu durum bizleri çok memnun etti" dedi.

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ise yaptığı konuşmada, "Amacımız ilçemizdeki sınava girecek öğrencileri sınavlarda başarılı olmalarını sağlamak için ne gerekiyorsa onu yapmak. Özel eğitim kurumlarımız da zaten bu amaç için kuruldular. Deneme sınavları öğrencilerimiz için çok önemli. Öğrencilerimiz bu sınavda tecrübe kazanıyorlar. Özel eğitim kurumlarımıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Şu bir gerçek ki, sınavlar olduğu müddetçe dershaneler devam edecek. Neticede bu bir yarıştır ve herkes de bu yarışta en önde olmak ister. Ben ilçemizin eğitim kalitesinin yükseltilmesi amacında olan okullarımızla birlikte dershanelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Fem Dershanesi Müdürü Volkan Oğraş, Sınav Dershanesi Müdürü Nurcan Başaran, Anafen Dershanesi Müdürü Yavuz Bektaş, Birikim Dershanesi Müdürü Bilal Çelebi, Final Dershanesi Müdürü Mevlüt Işkın ve Uğur Dershanesi Müdürü Nadir Orhan'ın katıldığı plaket töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Yiğit, Şube Müdürleri Abdullah Özkan ve Hüseyin Biberoğlu da hazır bulundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakamdan Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement