Kayseri'de Asayiş - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Asayiş

Kocasinan ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişi hastanede tedavi altına alındı.

16.05.2012 12:20

Kocasinan ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Osmanlı Mahallesi Dalgıç Sokak'ta, K.U, M.U, S.U ve H.İ sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastanede tedavi altına alınan K.U, M.U, S.U ve H.İ'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yavuz Selim Mahallesi'nde de, akşam yemeğinde yedikleri mantardan zehirlenen O.S, M.S, K.A ve K.A hastanede tedavi altına alındı.

Melikgazi ilçesinin Danişmentgazi Mahallesi'ndeki bir işyerinde çalışan Ş.B, spiral makinesi ile fayans kestiği sırada elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralanan Ş.B, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

İncesu ilçesinde, sürekli alkol alarak eşi S.Y'yi tartaklayan ve küfür eden Y.Y. gözaltına alındı. Y.Y, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

-Cezaevi ziyaretinde yakalandı-

Kayseri Kapalı Cezaevi'nde kalan L.O.K'nin ziyaretine gelen L.E'nin yapılan kimlik sorgusunda Nevşehir Sulh Ceza Mahkemesi'nce "Nitelikli yağma" suçundan arandığı tespit edildi.

Ziyaretin ardından jandarma tarafından gözaltına alınan L.E, polis ekiplerine teslim edildi.

Himmetdede beldesinde, L.Ş'nin işlettiği akaryakıt istasyonunda EPDK yetkilileri ile birlikte yapılan kontrolde 27 R 0502 plakalı araca gaz yağı satışı yapıldığı tespit edildi.

L.Ş hakkında işlem başlatıldığı bildirildi.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement