Keçiören'de Gençlik Bayramı - Son Dakika
Yerel

Keçiören'de Gençlik Bayramı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Ülkemizin gençlerimize ihtiyacı var. İleride sizler de ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Çok çalışarak ülkemizi daha iyi yerlere getirmelisiniz" dedi.

20.05.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Ülkemizin gençlerimize ihtiyacı var. İleride sizler de ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Çok çalışarak ülkemizi daha iyi yerlere getirmelisiniz" dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Aydınlıkevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenine katıldı.

Törende Ak'ın yanı sıra Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ve çok sayıda öğrenci de katıldı. Törende yaptığı konuşmada 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı gençlerle birlikte kutladıklarına dikkat çeken Ak, "19 Mayıs tarihi Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda önemli bir adımdır. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugünü gençlere hediye etti. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ülkemizin gençlerimize ihtiyacı var. İleride sizler de ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Çok çalışarak ülkemizi daha iyi yerlere getirmelisiniz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin bir yandan 19 Mayıs'ı kutlarken diğer yandan terörle mücadele sırasında verdiği şehitlerine ağladığını söyleyen Ak, "Sadece çapulcu sürüsüyle değil, onların arkasındaki güçlerle de yedi düvele karşı ülkemizin birliğini korumak için yapılan mücadelede bütün şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Onlar bizim gurur kaynaklarımız. Aynı zamanda bayramı da dik durduğumuzu göstermek için kutlamamız gerekiyor" diye konuştu.

Kaymakam Dirim ise, 19 Mayıs'ın Kurtuluş Savaşı'nın fitilinin ateşlendiği önemli bir tarih olduğuna işaret ederek şöyle devam etti:

"Gençler bizim geleceğimizin teminatıdır. Sizleri çok donanımlı olarak hazırlamalıyız. Bugün ülkemizin birçok bölgesinde şehitlerimiz ve gazilerimiz var. Sadece terörle değil, Kurtuluş Savaşı'nda mücadele ettiğimiz güçlerle bugün de dolaylı olarak mücadele ediyoruz. Bizlerin gidebileceğimiz başka bir ülkemiz yok. O yüzden mücadelemize kararlı bir şekilde devam edeceğiz."

Kılıçgil ise, 19 Mayıs'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun temelinin atıldığı gün olduğunu kaydederek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugüne kurtuluş meşalesini yakarak anlam yüklüyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bütün şühedayı ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıp yad ediyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'de Gençlik Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement